• Facebook

Trainers

Coaching door professionals

Annemarije en de gasttrainers van de academy zijn bekend met veel van de thema’s die samenhangen met eet- en gewichtsmanagement. Aanvaarden, verlangen, genieten, hopen, het hebben van zelfvertrouwen zijn onderwerpen die volop terug te vinden zijn in het lesaanbod. In onze werkvormen staat het aanmaken van de eigen wil altijd centraal. Actief, zorgzaam en met een grote kennis van voeding zetten wij onze programma’s in.

Annemarije de Jong 

Eigenaar | coach | counsellor | diëtist | docent en trainer | veranderkundige i.o.

Annemarije is ervaringsdeskundige en verandercoach op het gebied van eetstoornissen en gedragsverandering. Als voormalig diëtist heeft zij bijna 20 jaar ervaring met de begeleiding van vrouwen die worstelen met eten en lichaamsgewicht.
Annemarije is gepassioneerd over haar werk en zoekt steeds naar manieren om haar kennis en skills te verdiepen. De benadering die zij hanteert is persoonlijk, diepgaand en doeltreffend.
Zij werkte onder andere samen met de obesitaskliniek, huisartsen, psychologen en lichaamsgerichte psychotherapeuten. Zij geeft lezingen, workshops en lessen op hoge scholen en post HBO opleidingen en begeleidt persoonlijke stagetrajecten.

Annemarije is geen traditioneel diëtist die werkt op basis van dieetadviezen maar een verandercoach die is gespecialiseerd in het zoeken naar alternatieve wegen van herstel. Zij kan als geen ander het diepere verlangen wat aan de basis ligt van het eetgedrag aan het licht brengen. Zij weet efficiënt tot de essentie van het probleem door te dringen en kan hier adequaat op in spelen. Deze gave staat centraal in de coachingstrajecten bij zij geeft.
adres
Woudtzicht 3A
2678 NG De Lier
Let's Talk
Tel: 015 3647201
Mobiel: 06 82665869